RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. július 4. Szombat
Ulrik, Babett
 

MOL-LUB Kft - Laboráns

MOL-LUB Kft - LaboránsKedves végzős Vegyészek!

MOL-LUB Kft (Minőség-ellenőrzés LUB) Laboráns pozícióba munkatársat keres.

Munkakör célja a Minőség-ellenőrzés műszakvezetőjének irányítása alatt vagy utasítása alapján, két vagy három műszakban, elvégzi a rábízott minták vizsgálatát, valamint ezek elvégzéséhez a speciális és összetett berendezések működtetését, ellenőrzését, kalibrálását és beállítását és a vizsgálati eredmények dokumentálását.
 
Munkavégzés helye:
 • Almásfüzitő, Minőség-ellenőrzés LUB laboratórium
Feladatok:
 • A műszakvezető utasításai alapján önállóan elvégzi a rábízott minták szakszerű vizsgálatát és a kalibrálási tevékenységéhez kapcsolódó mérési és dokumentálási feladatokat. A vizsgálatokat a szükséges elméletek ismerete és alkalmazása mellett végzi, az érvényes jogszabályok, a minősítési előírások és mindenkori érvényes vizsgálati szabványok szerint. 
 • A rábízott vizsgálóberendezéseket szakszerűen működteti. Elkészíti, és rendszeresen ellenőrzi az általa végzett vizsgálatokhoz szükséges mérőoldatokat, oldószereket és indikátorokat. Az elvégzett vizsgálatok után az eredményeket rögzíti a laboratóriumban működő LIMS rendszer moduljaiba. 
 • Folyamatosan ellenőrzi a mérőeszközök üzemkész állapotát. Figyelemmel kíséri a vegyszerek, eszközök és gázpalackok fogyását, a beszerzési igényeket jelzi a laborvezetőnek. Gondoskodik a vizsgálatok elvégzésekor keletkezett hulladékok szakszerű kezeléséről, tárolásáról, ártalmatlanításáról, betartja a veszélyes hulladékokra vonatkozó előírásokat. 
 • A műszakvezető utasítására adatokat szolgáltat és kapcsolatot tart az üzemek, társszervezetek képviselőivel.
 • Eleget tesz a vonatkozó MIR (ISO 9001:2008 és MSZ EN ISO/IEC 17025:2005) és KIR (ISO 140001:2004) és MEBIR (OHSAS 18001:2007) szabványok, eljárások és munkautasítások, munka- és tűzvédelmi, környezetvédelmi, valamint biztonságtechnikai utasítások által előírt kötelezettségeinek, az előírt dokumentálási rendet betartja. Részt vesz a Minőség-ellenőrzés szervezetre vonatkozó minőségcélok és környezetvédelmi célkitűzések megvalósításában.
Követelmények:
 • Vegyész technikusi végzettség
 • WORD, EXCEL felhasználói szintű ismerete
Előnyt jelent:
 • Angol nyelvtudás
- Kenőanyagok és autókemikáliák termékkör ismeretek
 • laboratóriumi tapasztalat
 • B típusú jogosítvány
Amennyiben az álláshirdetés felkelti érdeklődését, várjuk jelentkezését a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
A munkakörrel kapcsolatosan felvilágosítást ad: Nyisalovits Zsófia (+36 20 362 5805).

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036