RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. május 30. Szombat
Janka, Zsanett
 

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Vegyésztechnikus

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem  - VegyésztechnikusKedves Diákok!

A Budapesti Muszaki es Gazdasagtudomanyi Egyetem, Kemiai es Kornyezeti Folyamatmernoki Tanszeke meguresedett technikusi allas betoltesere keres vegyesztechnikus vegzettseggel rendelkezo fiatal munkatarsat, adott esetben munkatarsakat.

 
Fenykepes, oneletrajzzal jelentkezni az alabbi e-mail cimeken lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
A munkabaallas idopontja rugalmas, szemelyes egyeztetes alapjan tortenik, berezes a hatalyos kozalkalmazotti bertabla szerint.
 
Elvegzendo feladatok:
  • Elsosorban a tanszek oktatasi feladatainak tamogatasa a gyakorlati oktatashoz tartozo laborok mereseinek elokeszitese es gondozasa (muszer, vegyszer).
  • Emellet a tanszekhez tartozo projektfeladatokban is szamitunk a leendo kollega segitsegere.

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036