RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 6. Szombat
Norbert, Cintia, Norman
 

Diákküldött-közgyűlés, 2013 beszámoló

Diákküldött-közgyűlés, 2013 beszámolóKedves Diáktársaim!

2013. november 11-én iskolánkban is sort került a diákküldött-közgyűlésre, azaz a diákönkormányzat vezetőségének megválasztására a 2013/14-es tanévre. A jelöltek (mind alelnök, mind elnök) előzetes aláírásgyűjtés, illetve pályázatleadás után vehettek részt a választáson.

A közgyűlés megnyitásaként a levezető elnök, Papp Gabriella (13/A) ismertette a napirendi pontokat, amelyek egyöntetű elfogadás után Kalácska Nikolett (13/A) − 2013 őszétől kinevezett elnök − tartotta meg évértékelő beszédét a diákönkormányzat munkájáról. Reméljük, az iskola diákjai is izgalmasnak találták ezen programokat.

A bemutató után pedig sor került a jelöltek beszédére. Először az alelnökjelöltek ismertethették jövő évi terveiket, majd miután az osztályképviselők által feltett – többnyire izzasztó − kérdésekre is válaszoltak, az elnökjelölteken volt a sor. Rengeteg, merően új ötletet sorakoztattak fel az indulók, amelyek teljesítéséhez sok erőt kívánunk Nekik.

Ezt követően osztályonként egy képviselő átvette a szavazócédulát és visszavonulva megbeszélhették, ki mellett teszik voksukat. Mint mindig, két alelnök- és egy elnökjelöltre szavazhattak. Miután minden osztály leadta céduláját, a szavazatszámláló-bizottság visszavonult megszámlálni a szavazatokat.

Eközben az előadóteremben a jelöltek beszédére és ötleteikre reagált Hudacsek Lászlóné igazgatóasszony, továbbá válaszolt a képviselők kérdéseire, meghallgatta javaslataikat.

Miután az igazgatóasszonnyal történt beszélgetés véget ért, a levezető elnök ismertette a szavazás végeredményét, miszerint a megválasztott vezetőségi tagok:

  • Kalácska Nikolett (13/A) – elnök
  • Béres Kende (13/A) – alelnök
  • Görög Ákos (9/C) – alelnök

Ezúton is szeretnénk gratulálni és sok sikert kívánni a munkájukhoz!

Papp Brigitta 12/A

Diákküldött-közgyűlés, 2013 beszámolóDiákküldött-közgyűlés, 2013 beszámolóDiákküldött-közgyűlés, 2013 beszámoló Diákküldött-közgyűlés, 2013 beszámoló

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036