RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 2. Kedd
Kármen, Anita
 

Petrik nap

Petrik napKedves Diákok!

Tudtad, hogy a PETRIK már több mint 130 éves?

Tudtad, hogy a PETRIKben tanult Oberfrank Géza, az Operaház karnagya, Ötvös Csaba, a neves operaénekes, illetve a könnyűzene világából Korda György táncdalénekes, Demjén Ferenc "Rózsi", valamint Végvári Ádám?
 
Tudtad, hogy a PETRIKben a 90-es években indítottak először a vegyész képzés mellett informatikus- és környezetvédelmi képzést is?
 
Tudod mit jelent igazi PETRIKesnek lenni? 
 
Gyere el a 2018. március 28-án tartandó PETRIK–napra, és vegyél részt a neked tetsző programokon, hogy tudd, mit jelent igazi PETRIKesnek lenni! Mutasd meg, hogy nem csak a tanulásban vagy jó, hanem a sportokban, vagy akár a gasztronómia területén is ugyanolyan jól tudsz teljesíteni, mint az iskolapadban ülve. Lehetsz akár horror kedvelő matematikus, kifinomult hallású zenekedvelő, csodás énekhanggal megáldott tanuló, harcművészeteket kedvelő, vagy csak érdekel, hogyan kerül LSD az iskolába, itt megtalálod a hozzád legközelebb álló programot. Azokra is gondoltunk, akik csak az év végi jegyüket akarják tudni, vagy a következő dolgozat kérdéseit, jóslással is várjuk az érdeklődőket, hátha a lapok megsúgják a válaszokat számukra. Ha csak szeretnél egy jó teát inni és közben egy mesét nézni, hogy kikapcsolódj a nagy rohanásban, a teaház és a mese-szoba csak rád várnak.
 
Ez csak néhány a rengeteg érdekesebbnél – érdekesebb programból. 
 
Sok szeretettel várunk minden kedves Petrikes érdeklődőt.
 
Tudod miről maradsz le ha kihagyod?
 
Mellékletek:
Fájl letöltése (Petrik-napi_programok_2018.pdf)Petrik-napi_programok_2018.pdf[ ]

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036