RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 2. Kedd
Kármen, Anita
 

Petrikes diákok a Kerületi Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyen

Petrikes diákok a Kerületi Katasztrófavédelmi Ifjúsági VersenyenKedves Tanárok és Diákok!

Április 1-én iskolánk 10. B osztályos tanulói részt vettek a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kerületi katasztrófavédelmi versenyén, ahol második helyezést értek el.

A diákok és kísérőtanáruk Gál-Berey Csilla nagyon jól érezték magukat, rengeteg élményt és tapasztalatot gyűjtöttek. Véleményük szerint a verseny és az azt megelőző tartalmas felkészítő foglalkozások nagyon hasznosnak bizonyultak, mivel ebben a formában készségszinten elsajátítható olyan tudás, amely bármikor jól jöhet majd az életben.

Jövőre is szeretnének részt venni a programban és arra bátorítják a többi osztályt, hogy több csapat is nevezzen az iskolából. Annak ellenére, hogy ez volt számukra az első ilyen verseny, nagyon szépen szerepeltek második helyezést értek el, és összesítésben is igen előkelő helyen vannak!

Gratulálunk a csapatnak!

 

Petrikes diákok a Kerületi Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyen

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036