RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2019. szeptember 15. Vasárnap
Enikő, Melitta
 

Mi a pálya? 2019

 Mi a pálya? 2019Kedves Diákok!

Iskolánk képviselteti magát a rendezvényen! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

 

 

Bővebben:  Mi a pálya? 2019

Újra Kódolás Hete a Petrkben!

Újra Kódolás Hete a Petrkben!Kedves Petrikesek!

Idén már másodszor kerül megrendezésre iskolánkban a Kódolás Hete 2019. október 7.-e hetében. Most egy hétig lesz a kódolás a középpontban, de nem csak informatikusoknak. Minden szakmacsoportból szeretettel várjuk a jelentkezőket az alábbi izgalmas feladatokkkal.

Bővebben: Újra Kódolás Hete a Petrkben!

Tavaszi szakmai vizsga időpontjai - 2019

Tavaszi szakmai vizsga időpontjai - 2019Kedves végzős Technikusok!

Elérhetővé váltak a májusi-júniusi szakmai vizsgaidőpontok, beosztások!

A táblázat alapján láthatjátok, mikor melyik vizsgarészből lesz a vizsgátok, áttekinthető formában, osztályonként, szakmacsoportonként!

A gyakorlati és szóbeli beosztás a vizsgát megelőző napon a B épület földszinten a könyvtár melletti falon lesz kifüggesztve, valamint az osztályfőnököknek e-mailen elküldve.

Bővebben: Tavaszi szakmai vizsga időpontjai - 2019

Étkezési információk

Étkezési információkKedves Diákok!

Minden tanévkezdéskor nem csak az újonnan érkező tanulók hanem a régiek is akik igénybe veszik az étkeztetést a befizetéssel egyidejűleg hozzák magukkal a kitöltött, aláírt eredeti nyomtatványokat, az esetlegesen szükséges kedvezményt alátámasztó mellékleteket pedig másolatban. Kitöltött nyomtatványok hiányában a befizetés nem fogadható  el!

Ha a továbbiakban a kiegyenlítés átutalással történik akkor is a megfelelő űrlapokon az átutalás legyen bejelölve! A teendőket teljes részletességgel a csatolt tájékoztatók tartalmazzák, de ha további kérések vagy kérdések merülnek fel az alábbi elérhetőségeken tudok felvilágosítást adni:

Láng Tamara
gazdasági ügyintéző
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
tel.: +36 70 502 1717

Véradás 2019 február 14-én

Véradás 2019 február 14-énKedves Tanárok! Kedves Diákok!

Ebben a tanévben is, mint minden tanévben másodszor volt véradás az iskolában. 36 önkéntes véradó volt, közöttük két tanár: Bogdán Marianna és Lukács Ferenc. Köszönöm a Magyar Vöröskereszt és a rászoruló betegek nevében. Éppen Valentin napjára esett a véradás- különösen kedves volt Lukács tanár úr felszólítása „Petrik-Aprajafalván”  véradás közben: Vért adjatok, ne virágot!
 

Bővebben: Véradás 2019 február 14-én

Esemény naptár

Biztonságos Internet Nap

Biztonságos Internet NapKedves Diákok!

Az idei tanévben iskolánk is csatlakozik a Biztonságos Internet Naphoz, amit a síszünetre való tekintettel 2019. február 7-én fogunk tartani. Ebből az alkalomból kiírunk egy digitális plakátkészítő pályázatot, melyet a mellékelt felhíváson olvashattok.
 
A plakátokat, melyeket internetbiztonság témakörben kell készíteni a szerzői jogok tiszteletben tartása mellett, e-mailben kell elküldeni (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) 2019. január 31-ig.
 
A pályázók egyúttal vállalják, hogy a munkájuk kinyomtatva kiállításra kerül iskolánkban.
 
Az eredményhirdetés a Biztonságos Internet Napján lesz.

Javítóvizsga

JavítóvizsgaKedves Javítóvizsgások!

Segítve a felkészüléseteket, a dokumentum tárban elérhetővé váltak a javítóvizsga témakörei, illetve gyakorló feladatai. Konzultáció a javítóvizsga előtt 2019. 08. 26-án (előtte egyeztetés az érintett tanárral).

A javítóvizsga időpontja: 2019. 08. 28. 8:00

A javítóvizsga helyszíne: kifüggesztve a vizsga napján a B épület aulájában

Megjelenés ünneplő ruhában.

A haladási bizonyítványát mindenkinek hoznia kell magával, és a javítóvizsga előtt, 7:45-ig le kell adnia a diákcentrumban.

Sikeres felkészülést kívánunk nektek!

Környezet-egészségtan verseny

Környezet-egészségtan versenyKedves Versenyzők!

Az idei tanévben elindul a BMSZC Petrik Lajos Szakgimnáziumának és a Kanizsay Dorottya Katolikus Középiskola közös szervezésében egy környezet-egészségtan verseny, amelyre 3 fős csapatok nevezhetnek.
 
A verseny 3 on-line fordulós. A legjobb 10 csapat behívásra kerül a gyakorlati fordulóra, amely a Petrik Szakgimnázimban kerül megrendezésre.
 

Bővebben: Környezet-egészségtan verseny

eTwinning iskola lettünk

eTwinning iskola lettünkKedves Diákok és Tanárok!

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy a 2019/20-as tanévre elnyertük az „eTwinning iskola” címet. Több megfelelési kritérium alapján egy kétlépcsős kiválasztás végén döntötték el, mely intézmények érdemlik meg ezt az elnevezést. Az egész országból 6, Európa szerte 1004 iskola nyerte el ezt a kitüntetést. Az eTwinning iskola címmel reméljük munkánk még nagyobb ismertségre tehet szert nemzetközi szinten is. Gratulálunk az eTwinning programban résztvevő diákjainknak és tanáraiknak, akik nélkül nem sikerült volna ez a fantasztikus teljesítmény.

London

LondonKedves Diákok és Szülők!

Fedezzük fel együtt Dél-Anglia és London szépségeit és érdekességeit a tavaszi szünetben!

 
Jelentkezni lehet: B. Tóth Katalin és Béresné Bodó Noémi tanárnőknél (A 131-es tanári) valamint szaktanárodnál.

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036