RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 2. Kedd
Kármen, Anita
 

Petrik.hu - Az új weboldal

Petrik.hu - Az új weboldalKedves Olvasó!

Itt az új tanév, valami újnak a kezdete! Iskolánk honlapját is leporoljuk, megpróbáljuk kicsit átalakítani a könnyebb kezelhetőség érdekében!

 

Itt szeretném megköszönni Bertalan Zsoltnak a sokéves weblapba fektetett munkáját! A petrik honlap egyedül Zsoltnak volt köszönhető! 

Az új honlapról...

Színvilágban is az új prospektusainkkal harmonizáló oldalt  próbáltunk készíteni, egy egyszerű jól átlátható weboldalt!  Ami manapság kellhet egy iskolai honlapra, azt mind szerettük volna belezsúfolni, remélhetőleg sikerült!

Maga a honlap váza elkészült, már csak a tartalmi részek feltöltése van hátra, amely az óriási tartalom miatt csak szeptemberben fog felkerülni. Így a kezdeti időszakban gyakran előfordul, hogy bizonyos menüpontok mögött még nincs tartalom, igyekezdtünk ezeket az oldalak a főoldalra írányítani! 

Várhatóan a leginkább látogatott rész a jobb menüsor lesz, köszönhetően az ott elhelyezkedő esemény naptárnak és az e-naplónak. Az eseménynaptárhoz kapcsolódva időrendben a következő 5 esemény is kilistázásra kerül, közvetlenül a menü alatt! Így  remélve a határidők pontos betartását a sűrű látogatásnak köszönhetően, mind diák mind tanár részről!

Az oldalunk alapvetően több nyelvű, de elsődleges, hogy magyarul töltsük meg tartalommal, majd csak utána várható a fordítás!

Mindenkinek kívánunk jó böngészését és sikerekben gazdag új tanévet! 

 

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036