RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 6. Szombat
Norbert, Cintia, Norman
 

Komplex környezetvédelmi vetélkedő

Komplex környezetvédelmi vetélkedő Kedves Versenyzők

Komplex környezetvédelmi vetélkedő környezetvédelem-vízgazdálkodás szakmacsoportos alapozásban részt vevő 11. évfolyamos (nyelvi előkészítő osztályban 12. évfolyamos) tanuló diákok számára! Megmérhetik tudásukat alsóbb évfolyamos vállalkozó kedvű tanulók is.

Vetélkedőnk célja, hogy a budapesti szakközépiskolákban környezetvédelem-vízgazdálkodás szakmacsoportos alapozásban részt vevő 11. évfolyamos tananyagot elsajátító tanulók összemérhessék tudásukat. 
A verseny két netes on-line és egy gyakorlati fordulóból áll. 
 
 
 
 
Első forduló - Az első forduló linkje
  • Ebben az ökológiához és természetvédelemhez, valamit a légkörhöz és szennyezéséhez kapcsolódó 20 tesztkérdést találsz. Ennek kitöltésére 2014. január 23. és február 7-e között van módod.
  • A teszthez időkorlát nem társul, így nyugodtan böngéssz a válaszok után a kitöltés közben, de amennyiben a submit/elküld gombra kattintasz, már nem lesz módod a válaszokon változtatni.
  • Az első forduló eredményéről az általad megadott e-mail címre február 11-ig visszajelzést fogsz kapni.
 
Második forduló - A második  forduló  linkje megegyezik az első fordulójával.
  • A második forduló megoldására február 10. és 23. között lesz módod.
  • Abban a talajhoz, a vízhez és védelmükhöz, valamint vízgazdálkodáshoz kapcsolódó kérdéseket találsz.
Harmadik forduló
  • A harmadik, gyakorlati fordulóra a Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakközépiskolában kerül sor a tavasz folyamán, ahová a két netes fordulóban a legjobb eredményt elérők kerülnek meghívásra. 
  • Itt egyszerű laboratóriumi gyakorlati feladatot kell megoldani, majd az előre ismertetett témában egy rövid prezentációt összeállítani és bemutatni. 
  • Ehhez kapcsolódó részletesebb információkat a második forduló után, az addigi eredményeket ismertető e-mailben kapod meg.
 
Sikeres versenyzést kívánunk!

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036