RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 6. Szombat
Norbert, Cintia, Norman
 

Szólj be(le)!

Szólj be(le)! Szólj be(le)! Vitától hangos iskolák! projekt a Petrikben

Az idei tanévben az ország 10 iskolája közül a Petrik egyike lehetett a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány Szólj be(le)! Vitától hangos iskolák! programjának. Az iskola a Petrik Alapítvány támogatásával kapcsolódhatott be ebbe a nagyszerű kezdeményezésbe.
 
A program részeként izgalmas vitaesemények valósultak meg az iskola falain belül és kívül közel 200 diák, valamint 25 tanár részvételével, három helyszínen. A bevont diákok és tanárok megismerkedhettek a közösségi vita, ill. a disputa módszerével, elmélyíthették meglévő tudásukat. Célunk volt, hogy az iskolában induljon el egy rendszeres foglalkozássorozat – disputa szakkör és tanári műhelymunka – mely eszköz lehet a mindennapi iskolai élet jobbá tételéhez, a szóbeli feleletek jobb felépítésétől az osztályközösség építésig.

Szólj be(le)! Szólj be(le)! Szólj be(le)! Szólj be(le)! Szólj be(le)! Szólj be(le)! Szólj be(le)! Szólj be(le)! Szólj be(le)!

Mellékletek:
Fájl letöltése (beszamolo.pdf)beszamolo.pdf[ ]

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036