RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 2. Kedd
Kármen, Anita
 

Nyolcadikos felvételi tájékoztató Videó Felvétele

Nyolcadikos felvételi tájékoztató Videó FelvételeKedves Nyolcadikosok!

Október 8-án és 9-én az iskolánkban megtartott nyitott napok rendezvényről felvétel készült,melyet tájékoztatás céljából szeretnénk nektek is bemutatni! (bővebben gomb mögött)

Az Igazgató asszony tájékoztatója után, az óralátogatásoknak köszönhetően betekintést nyerhettek a résztvevők az iskola mindennapi életébe, beülhettek egy angol órára, megnézhettek egy érdekes vegyipari kísérletet, illetve körbejárhatták a kimagaslóan korszerű informatikai termeinket!

 

A felvételi téjékoztatót a nyolcadikosok részére iskolánk igazgató asszonya, Hudacsek Lászlóné tartotta! (Az iskola technikai eszközeinek köszönhetően a videó minőségénél beállítható a FulHD felbontás is)

 

 

Ha felkeltettük érdeklődésed, várunk téged is a következő nyitott napokon, amely 2012. november 7-8. (szerda, csütörtök) és december 5-6. (szerda, csütörtök) - 900órakor kerül megrendezésre. Kérünk minden kedves résztvevőt a pontosan érkezés betartására! 830-tól, a regisztrációt követően lehet elfoglalni az előadó termünket, 900h-kor pedig kezdenénk a programot!

 

A felvételi tájékoztatóról itt olvasható egy régebbi bejegyzésünk is!

A prezentáció elérhető a sajtószoba menüpont mögött.

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036