RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 6. Szombat
Norbert, Cintia, Norman
 

Adventi Mese

Adventi MeseKöszönet minden kedves támogatónak!

Volt egyszer egy állatalapítvány, ami a téli takarmányozáshoz gyűjtött adományokat. És volt egy szakközépiskola, ahol rengeteg diák tanult és mellettük sok-sok tanár tevékenykedett. Kerekedett egy kósza ötlet, hogy próbára tegyék az összetartást és adományt gyűjtsenek az állatmenhely lakóinak. Az iskolában kitett felhívás után a persely dagadni kezdett.

Gyerekek és felnőttek sokan támogatták kisebb-nagyobb összegekkel a gyűjtést. Volt aki édességről, volt aki kávéról mondott le a nemes cél érdekében. És előkerültek a táska aljából és a kabát zsebéből is az aprópénzek. Diákok hoztak egyénileg, de osztályszinten is szervezkedtek a gyűjtés érdekében. Így december elsején a Petrik Lajos Szakközépiskola által összegyűjtött tizenötezer forintot eljuttattuk a Zakuszka-tanya Alapítványhoz.

Így vált valóra a mi mesénk 2012. decemberében.

Murbán Renáta, a gyűjtés ötletgazdája és szervezője.

 

Adventi Mese Adventi Mese
Adventi Mese  

 

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036