RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. június 2. Kedd
Kármen, Anita
 

Petrik Lajos Szakközépiskola tanárai, tanítványai búcsúznak Mitykó János tanár úrtól

Petrik Lajos Szakközépiskola tanárai, tanítványai búcsúznak Mitykó János tanár úrtólVégső búcsúzás

Szomorúan, fájó szívvel vettük tudomásul, hogy Mitykó János kollegánk, iskolánk tanára 2015.12.10-én elhunyt. Temetése 2015.12.18-án, pénteken 12.00 órakor lesz a ceglédi Újvárosi Temetőben.

Örökre eltávozott közülünk egy rendkívüli egyéniségű tanár, egy kiváló szakember, egy kedves, szeretett kolléga, akire fájó szívvel emlékeznek tanítványai, munkatársai egyaránt.
 
Vegyészmérnöki pályáját 1997-től a tanításra cserélte, a mérnöki tudását pedagógusként kamatoztatta a diákok és tanárok elismerésétől övezve. A környezettechnika gyakorlati feladatait neki köszönhetjük, amihez nem csak papíron készültek el a feladatlapok, hanem olyan eszközöket készített, amelynek csodájára jártunk, amellyel ezek a mérések elvégezhetőek, értelmezhetőek voltak. Iskolánk megbecsült tanáraként kiemelkedett közülünk elméleti és gyakorlati tudásával, okos gondolataival, kreativitásával, segítőkészségével, jóságával, olyan ember volt, akire mindig számíthattunk. 
Sok feladat várt volna még rá az iskolában is, sokan reménykedtünk, imádkoztunk felépüléséért, a csoda megtörtént és mégis elmaradt. Halálával bánat költözött a szívünkbe, gyászolunk, de emléke, szellemi öröksége örökké megmarad.
  
 

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036