RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. július 8. Szerda
Ellák, Edgár
 

Tájékoztató az összefüggő szakmai gyakorlatról

Tájékoztató az összefüggő szakmai gyakorlatrólKedves Érintettek!

Mindazon tanulóinknak, akik intézményünkben a szakképzésről szóló 2011. évi CLXXXVII. törvény és a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény szerint kezdték meg iskolai rendszerű szakgimnáziumi tanulmányaikat, a szorgalmi időszakot követően (az iskola szervezésében: 2019.június 17-től  - július 12-ig) összefüggő nyári szakmai gyakorlaton kell részt venniük.

Bővebben: Tájékoztató az összefüggő szakmai gyakorlatról

Helyettesítés

Helyettesítés

Kedves Diákok!

Kísérleti jelleggel elindítjuk tájékoztató felületünket a várható óracserékről, napi órarendi változásokról. A tájékoztatás nem teljeskörű, de igyekszünk a lehető legtöbb információt biztosítani a másnapi felkészülés érdekében.

A helyettesítésekkel kapcsolatos pontos adatok és információk továbbra is a szokott módon (Porta, Diákcentrum, B. épület folyosó kijelző) elérhetőek lesznek az iskolában.

A változás jogát fenntartjuk!

Bővebben: Helyettesítés

Erzsébet-Program őszi kirándulás

Erzsébet-Program őszi kirándulásEgy felejthetetlen pihenés emléke

Nagy örömünkre szolgált, hogy lehetőséget kaptunk osztálytársainkkal arra, hogy az idei tanév kezdés fáradalmait kipihenhessük az Erzsébet-program keretében meghirdetett őszi kiránduláson. Osztályfőnökünk, Magyar Erika tanárnő segítségével megpályáztuk a programot, és elnyertük a lehetőséget, hogy szeptember utolsó előtti hetében a fonyódligeti Erzsébet táborban eltöltsünk pár felejthetetlen napot.

Bővebben: Erzsébet-Program őszi kirándulás

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari, Környezetvédelmi és Informatikai Szakgimnáziuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036