RSS Youtube Facebook "Több mint 140 éve az érték a mérték!"
2020. augusztus 11. Kedd
Zsuzsanna, Tiborc
 

Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója

Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozójaKedves Tanárok és Diákok!

2019. december 02. és 06. között zajlott iskolánkban az Erasmus+ Off the Beaten Path projektjének budapesti találkozója, amelynek iskolánk adott otthont. A projektben 6 ország 31 diákja és 11 tanára vett részt. A találkozó során a diákok Istvánmező, valamint a Tisztviselőtelep és Ganz kolónia építészetét, történelmét és társadalmát vizsgálták. A hetet pénteken egy iskolai konferencia zárta, amelyen a diákok tartottak előadásokat a 2 városrészről, valamint Zubreczki Dávid és Daniel Cochran tartottak vendégelőadásokat az épített környezet megismerésének, megóvásának és a nagyközönségnek történő bemutatásának fontosságáról. A következő találkozóra 2020 márciusában, az olaszországi Torinóban kerül sor.
 
 
 
Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója  Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozójaErasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója Erasmus+ Off the Beaten Path budapesti találkozója
 
 

Elérhetőségek

Budapesti Műszaki SzC Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikuma
OM azonosító: 203 058
Intézménykód: 051406
Levelezési cím: 1146 Budapest, Thököly út 48-54.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 343 4810
Fax: +36 1 343 6036